Mijn dienstverlening

Een slimme set diensten voor de optimale ondersteuning van jouw automatiseringsproject!

Voorbereiding

VISIE. Een goede voorbereiding op de aanschaf van een nieuwe software-applicatie begint met jouw visie op en jouw ambities voor de toekomst. Bergsma Consult helpt je bij het helder formuleren van jouw visie en jouw ambities. Het vormen van toekomstvisie en het bepalen van ambities vormen een belangrijke basis. Want, welke leverancier sluit het best aan op jouw toekomstvisie en kan jou het beste ondersteunen bij de verwezenlijking van jouw ambities? PROGRAMMA VAN EISEN. Visie en ambitie vormen tevens basis-ingrediënten voor jouw programma van eisen. Ook hierbij kun je rekenen op de ondersteuning van Bergsma Consult!

Aanbesteden

AANBESTEDING. Een aanbesteding uitschrijven is een tijdrovende zaak. Je wordt geconfronteerd met allerlei wettelijke bepalingen en je bent minder vrij in het maken van een keuze dan dat je zou willen. Bergsma Consult wil jou graag bijstaan bij het proces van aanbesteden. Dankzij het leveren van de nodige input, de afstemming met uw inkooporganisatie en het schrijven van de benodigde documenten neemt Bergsma Consult jou werk uit handen en bespaard jou tijd.

Projectbegeleiding

ZORG UIT HANDEN. Meer dan 20 jaar ervaring met software implementaties zet ik voor jou in! Met Bergsma Consult neem ik, tijdens en voorafgaand aan de implementatie, jouw zorg voor de projectbegeleiding uit handen. Je hoeft geen beroep meer te doen op de spaarzame tijd van bedrijfs- of teamleiders. Ik voer daarbij niet louter een opdracht uit, maar ik neem jouw medewerkers op een persoonlijk betrokken manier mee in het verandertraject. Mijn focus ligt op daadkracht, gemotiveerde medewerkers en een optimaal projectresultaat.

De markt verkennen

MARKTVERKENNING. Leef jij in de veronderstelling dat er geen alternatieven zijn voor jouw huidige software-oplossing? Laat je dan eens door Bergsma Consult adviseren over het houden van een marktverkenning! Er zijn meer aanbieders op de markt, of een combinatie daarvan (best-of-breed) dan je op voorhand denkt. Soms biedt een consortium van meerdere aanbieders de allerbeste oplossing! Bergsma Consult kent de markt van aanbieders goed en onderhoud regelmatig contact. Het houden van een marktverkenning kan een zeer waardevol onderdeel zijn van jouw vervangingsproject en Bergsma Consult is je hierbij graag van dienst.

Selecteren

SELECTIETRAJECT. Het selecteren van een software-oplossing die voldoet aan jouw wensen en eisen is een complexe en tijdrovende aangelegenheid. Naast het formuleren van jouw toekomstvisie en jouw ambities, helpt Bergsma Consult je om het programma van eisen SMART op te stellen en te ontdoen van overbodige zaken. Dankzij de voorbeschouwing bij de voorbereiding weet je zeker dat al jouw wensen en eisen voor en door jouw organisatie in kaart worden gebracht.

Service Level Management

SLA en DAP. Veel afnemers hebben het gevoel weinig regie te hebben over toekomstige wensen en ontwikkelingen en soms vallen de verwachtingen m.b.t. de service van een leverancier tegen. Ken jij het belang van een SLA en een DAP? Met Bergsma Consult geef ik jou advies over de onderwerpen die je in een SLA (service level agreement) en een DAP (dossier afspraken en procedures) kunt vastleggen. Resultaat: meer regie over de dienstverlening en concretere verwachtingen over service en onderhoud van jouw software-applicatie.
Service Level Management. Het gebrek aan rapportages of de bewaking van de service afspraken zijn vaak een onderschoven kind, dat tot veel irritaties kan leiden bij de eindgebruikers. Na oplevering van het project is ook het service level management bij Bergsma Consult in goede handen.

×

Powered by Bergsma Consult

× Kan ik je helpen?