Aangenaam, mijn naam is Hans Bergsma

20 Jaar was ik Software Implementatie Consultant binnen de Sport- en Recreatie, Leisure- en de Fitnessmarkt. Met ontzettend veel plezier en toewijding heb ik meer dan 150 software-implementaties, 150 projecten en 1500 cursisten begeleid. Ik heb gewerkt bij meerdere softwarebedrijven die mooie toepassingen maken. Bedrijven die de kunst verstaan om generieke oplossingen te bouwen. Om verschillende groepen eindgebruikers in een specifieke markt te ondersteunen bij hun dagelijkse werkzaamheden. In november 2018 vond ik het tijd om volledig op eigen benen te gaan staan. Tijd voor iets anders.

Ik wilde mij met mijn diensten volledig gaan richten op de afnemer, op jou! Ik ben er in die 20 jaar van overtuigd geraakt dat aanbestedingen voor software, software selectietrajecten en implementaties beter moeten én beter kunnen. Maar alleen met behulp van de juiste kennis, de juiste begeleiding en met de juiste persoon! Die vind je bij Bergsma Consult.

Ik kan niets beter dan mijn ervaring in te zetten bij software-implementaties en bij het proces dat daar aan vooraf gaat. Ik spreek en versta de taal van zowel de afnemer als van de leverancier en dat heeft zo z’n voordelen! Niets is mooier dan met jou en je medewerkers vorm te geven aan een toekomstvisie, het programma van eisen, de marktconsultatie en de inhoud van de aanbestedingsstukken of de uitvraag bij een selectietraject.

Hoe?

  • Zorgen voor een inhoudelijk sterke uitvraag bij een aanbesteding of een selectietraject;
  • Het concreet verwoorden van jouw toekomstvisie m.b.t. het automatiseringsvraagstuk;
  • Het opstellen van een gedegen Programma Van Eisen (PVE);
  • Het behalen van planningen, doelen en prachtige resultaten;
  • Persoonlijke betrokkenheid bij jouw organisatie en je medewerkers;
  • Inbreng van uitgebreide kennis van jouw business en van de aanbiedersmarkt;
  • Enthousiasme, energie, humor;
  • Een wezenlijke bijdrage aan software-implementaties en de begeleiding daarvan;
Een greep uit de meest recente projecten
×

Powered by Bergsma Consult

× Kan ik je helpen?