Aangenaam, mijn naam is Hans Bergsma

Zelfstandig Projectmanager Software Implementaties

Over BERGSMA CONSULT

20 Jaar was ik Software Implementatie Consultant binnen de Sport- en Recreatie, Leisure- en de Fitnessmarkt. Met ontzettend veel plezier en toewijding heb ik meer dan 150 software-implementaties, 150 projecten en 1500 cursisten begeleid. Ik heb gewerkt bij meerdere softwarebedrijven die mooie toepassingen maken. Bedrijven die de kunst verstaan om generieke oplossingen te bouwen. Om verschillende groepen eindgebruikers in een specifieke markt te ondersteunen bij hun dagelijkse werkzaamheden. In november 2018 vond ik het tijd om volledig op eigen benen te gaan staan. Tijd voor iets anders.

Ik wilde mij met mijn diensten volledig gaan richten op de afnemer, op jou! Ik ben er in die 20 jaar van overtuigd geraakt dat aanbestedingen voor software, software selectietrajecten en implementaties beter moeten én beter kunnen. Maar alleen met behulp van de juiste kennis, de juiste begeleiding en met de juiste persoon! Die vindt je bij Bergsma Consult.

Herken je de uitdaging?

Herken je de gevolgen?

mijn Ambities

Ik kan niets beter dan mijn ervaring in te zetten bij software-implementaties en bij het proces dat daar aan vooraf gaat. Ik spreek en versta de taal van zowel de afnemer als van de leverancier en dat heeft zo z’n voordelen! Niets is mooier dan met jou en je medewerkers vorm te geven aan een toekomstvisie, het programma van eisen, de marktconsultatie en de inhoud van de aanbestedingsstukken of de uitvraag bij een selectietraject.

Hoe?

  • Zorgen voor een inhoudelijk sterke uitvraag bij een aanbesteding of een selectietraject;
  • Het concreet verwoorden van jouw toekomstvisie m.b.t. het automatiseringsvraagstuk;
  • Het opstellen van een gedegen Programma Van Eisen (PVE);
  • Het behalen van planningen, doelen en prachtige resultaten;
  • Persoonlijke betrokkenheid bij jouw organisatie en je medewerkers;
  • Inbreng van uitgebreide kennis van jouw business en van de aanbiedersmarkt;
  • Enthousiasme, energie, humor;
  • Een wezenlijke bijdrage aan software-implementaties en de begeleiding daarvan;

Recente Projecten

Een greep uit de meest recente projecten

Aanbesteding en implementatiebegeleiding

NV SRO Amersfoort

Aanbesteding en implementatiebegeleiding

Aanbesteding en implementatiebegeleiding

Gemeente Utrecht

Selectietraject en implementatiebegeleiding

Sportbedrijf Lelystad

Wat zeggen mijn relaties

Onno Visser

Gemeente Utrecht

Door de deskundige begeleiding van Hans Bergsma heb ik als projectleider samen met een klein team een goede keuze kunnen maken voor de Utrechtse zwembaden voor een nieuwe kassa applicatie en leerling volg systeem. Hans heeft een uitstekende kennis van de materie en weet door het koppelen van zijn kennis en interesse in de organisatie waar hij voor werkt, het projectteam de goede kant op te helpen en de juiste keuze te laten maken.

Gianni Rambhadjan

Gemeente Utrecht

Ik heb met een Hans een fijne samenwerking gehad. Hij heeft met zijn expertise bijgedragen aan een goed en soepel verloop van onze aanbesteding bij de Gemeente Utrecht. Van het plan van eisen tot en met de implementatie wist hij dit in de juiste banen te leiden. Een sterk punt, Hans weet ook mee te sparren met de wat complexere IT vraagstukken en bracht altijd een fijne dosis humor in het team

Gert Kreijne

NV SRO

Al vele jaren ben ik beroepshalve in contact met Hans als consultant. Ik ken hem als een integere en deskundige persoon die daar waar dat binnen zijn bevoegdheid en competenties ligt altijd zijn afspraken nakomt. Daar komt bij dat hij een natuurmens is dat hij uitstraalt door dicht bij zichzelf te blijven, authentiek en oprecht. Zijn belangrijkste wapen is wel zijn ongelofelijke gevoel voor humor. Iets wat hem in zijn rol als procesmanager en als adviseur heel goed past.

Contact

Adres

Zandkamp 187
3828GL HOOGLAND

E-Mail

info@bergsmaconsult.nl

Telefoon

+31 6 33386776

× Kan ik je helpen? Available from 08:00 to 20:00 Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday